Web Analytics

Kriset marrëdhënia e Romeo Veshaj dhe Heidi Baçit! Çfarë ndodhi mes çiftit?

Botuar nga: InfoKosova

Konkurrentja ishte mërzitur me banorin, sepse ai e la vetëm atë në suitën që “Vëllai i Madh” i surprizoi çiftin.

“Prekem se janë më të rëndësishme sqarimet me Julin sesa me hedh “funn” me mua”– i tha Heidi, megjithëse Romeo u shpreh se kjo gjë nuk është e vërtetë.

Banorja i tha aktorit që ti kërkonte falje, ndërsa ky i fundit u shpreh: “Të thashë njëherë.

U mërzite dhe më shan mua.

A je normale moj, më ka kapur koka?”, ndërsa Heidi shpërthen në të qeshura.

Pjesë nga debati:

Heidi: Nuk po bëj lojë

Romeo: Ku u preke moj shpirtë?

Heidi: Prekem se janë më të rëndësishme sqarimet me Julin sesa me hedh “fun” me mua.

Romeo: Ok, kështu do të më nxjerrësh mua? E mendon kështu? Ti i mendon më të rëndësishme debatet me Julin sesa të qëndroj me ty!

Heidi: Unë u mërzita

Romeo: E kuptoj

Heidi: Jo se kupton fare

Romeo: Të zihem unë me ty për Julin?

Heidi: Thuaj më fal

Romeo: Të thashë njëherë.

Si vjen të më përmendësh Julin mua? Je në terezi?

Heidi: Çfarë bërë? Tani unë e kam fajin?

Romeo: Jo se ke ti fajin….

Heidi: Po unë u mërzita

Romeo: U mërzite dhe më shan mua.

A je normale moj, më ka kapur koka?

Heidi vazhdon të qeshë.

Të FUNDIT