Web Analytics

Luizi e “hedh poshtë” gjithë mbështetjen e Meridianit

Luizi sot i ftuar në “Shqipëria Live”, nuk kurseu vetën duke u përgjigjur në shumë pyetje të moderatorëve.

Luizi i pyetur për shokët e tij tha : “Unë kam parë që jam njeriu më me shumë shokë në gjithë Shqipërinë”

Moderatori tha se Meridiani ka qenë i pari që të ka mbështetur.

Luizi nuk hezitoi të shprehet se Meridanin e njoh sa të njoh ty.

Ai tha se Meridiani të dal të thotë se unë jam menaxheri, kjo është e tepruar.

Luizi mori shembuj shokët që nuk kanë dalë në publik, dhe e kanë mbështetur pa përfitime.

Shiko videon:

Nga rubrika