Web Analytics

“Një futbollist i Kombëtares që është i martuar më ngacmon”- Gabriela ‘shokon’ me deklaratën

Gabriela Arapi, e cila është çdo mbrëmje pjesë e “Top Arenës” në Top Channel, ka treguar se një futbollist i Kombëtares që luan me Spanjës sot, e ka ngacmuar vazhdimisht në “Instagram”, por nuk preferon t’i thotë emrin, sepse ai është në një marrëdhënie tjetër dhe nuk do që t’i prishë punë askujt.

Përsa i përket jetës së saj private, Gabriela pranon se është në një romancë dhe ndihet e lumtur.

Alesia Bami: Thuhet se një nga futbollistët e Kombëtares që luan me Spanjën, të ngacmon vazhdimisht në Instagram?

Gabriela Arapi: “Po është e vërtetë, por nuk them emra. Nuk them emra sepse shumica e tyre janë të fejuar, të martuar, të lidhur dhe ky hyn në atë grup”.

Alesia Bami: Dhe i bie që t’i prishësh punë, por jo se nuk je nga ato goca ti Gabriela. A vuan ti nga dashuria është pyejtja tjetër?

Gabriela Arapi: “Jo, unë jam e lumtur, jam në një romancë”.

Nga rubrika