Web Analytics

Tag: Adea Pula

Adea Pula na prezanton nënën, do habiteni sa e re dhe e bukur qenka

Adea Pula njihet tek publiku si këngëtarja e vogël dhe një ndër më të pëlqyerat këngëtare për fëmijë. Tani ajo...