Web Analytics

Tag: USAID

Granti i USAID-it prej 34 milionë e 727 mijë dollarë, deklarata e presidentes Osmani dhe ambasadorit Hovenier

Kosova dhe USAID-i të premten kanë nënshkruar marrëveshjen për grantin në vlerë 34 milionë e 727 mijë dollarë. Ky grant...

Nënshkruhet marrëveshja me USAID-in, Kosova përfiton grant mbi 34 milionë dollarë

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani dhe ushtruesja e detyrës së drejtoreshës në USAID, Kerry Monaghan Hogler kanë...