Web Analytics

Thonë që burri të bën zojë e burri të bën tojë, por gruaja e Memlit nuk po pajtohet

Meliza Krasniqi, është bashkëshortja e të parit të “PDK”-së, Memli Krasniqi, i njohur gjerësisht si ish si rep-artist, ndërkaq tani ndër politikanët më të zotë të gjeneratës së re.

Memli, përkrahë ka edhe një grua të suksesshme, albanologen Meliza Krasniqi, me të cilën ka tre fëmije.

Meliza, ka treguar se është person modest e pa komplekse, që një pjesë te jetës e përditshmërisë e shpalosë edhe para syve te publikut te gjerë.

Sot, Meliza është marrë me veten dhe flokët e saj dhe ka pasur diçka për të thënë./Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika