Web Analytics

Vajza e saj i bën surprizen e madhe Albyt në Big Brother Vip Kosova (Video)

Vëllai i Madh çdo herë ofron befasi dhe momente të paharrueshme për publikun dhe për banorët brenda shtëpisë më të madhe në vend.

Kësaj radhe personi me fat ishte Alby, ajo mori një video-mesazh nga vajza e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e cila i uroi fitore.

“Mami, shpresoj që ta fitosh këtë spektakël, të dua shumë”, ka thënë vajza e Albyt.

Ajo ka shpërthyer në lot menjëherë nga këto momente që i pa, dhe e falënderoi Vëllain e Madh për këtë gjë.

Shiko videon:

Nga rubrika