Web Analytics

Valdrin Sahiti publikon foto të shtëpisë së tij luksoze

Dizejnatori dhe kreatori i njohur Valdrin Sahiti komentohet për jetën luksoze që bën.

Ai së fundmi na prezanton më shtëpinë e tij tejet luksoze.

Pishina nuk mungon në këto ditë të ngrëhta vere.

Pra, puna e palodhëshmë e Valdrinit u shëndrrua në një luks që po e jeton me familje./Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika