Web Analytics

Zhaklin Lekatari: Familjarët e një banori më kanë kërcënuar

Zhaklin Lekatari ka folur mbrëmjen e djeshme për eksperiencën e saj brenda Big Brother, ku ka pohuar së është kërcënuar për shkak të opinioneve që ajo ka dhënë për banorët.

Zhaklina te ‘Trotuar’ tha se ka qenë një eksperiencë e vështirë për të por që ia ka vlejtur.

Sa je kërcënuar në këtë eksperiencë?

Jashtë zakonisht shumë, ka qenë e vështirë si eksperiencë por dhe e bukur ia vlejti.

Lidhur me deklaratën për çiftin Kiara Titon dhe Luiz Ejllin se dëshironte të shihte marredhenie brenda BB, ajo tha “Deklarata jote se doje të shihje marredhenie në Big Brother?

Kur thashë se dua, nuk thashë se dua marredhenie në TV, ishte një provokim për shkak të dinamikave që kishin ndodhur.

Për arrogancën që po tregonte Kiara pasi rihyri në shtëpi, të binte në grackë bëra këtë deklaratë që ajo të tregonte të vërtetat”.

Ndërsa e pyetur nëse ka pasur përplasje me Kiarën apo familjarët e saj, gazetarja u shpreh:

Jo, nuk kam pasur përplasje me të, por me familjarët e saj.

Kanë pasur edhe me banorët e tjerë që janë ndalur dhe i është kërkuar llogari për qëndrimet dhe opinionet që kanë dhënë.

Nga rubrika