Web Analytics

Alaudini e ‘zë ngushtë’ Edonen në Prime, i kërkon ta thotë alfabetin në gjuhën shqipe

Gjatë javës, Vëllai i Madh e kishte obliguar Bucin të jetë në rolin e profesorit të gjuhës shqipe.

Ai për nxënës kishte dy banorë të shtëpisë që kanë problem të flasin gjuhën shqipe, ata ishin Edona dhe Domeniku.

Të dy ata kishin mësuar alfabetin shqip në orën e “profesor Bucit”.

E kjo gjë u diskutua edhe në ‘Prime’-n e së premtes, Edona u pyet ta thotë alfabetin e gjuhës shqipe, bile në një moment ajo u pyet se cila është fjala më e rëndë shqipe për të./Klankosova/

Shiko videon:

Nga rubrika