Web Analytics

Andi dhe Gresa i japin fund lidhjes?

Gresa Hoti dhe Andi Artani u njohen brenda shtepise se Big Brother Vip Kosova ku perpos lojtar u dashuruan ne njeri tjetrin duke nisur lidhjen e dashurise ne ate program, eshte pse kishin zenka pasi ishte nje ambient me i veshtire per te krijuar lidhje ata e vazhduan duke kaluar pengesat e qe dolen te lidhur nga ajo shtepi.

Madje sapo dolen nga shtepia e Big Brother, Gresa dhe Andi zgjodhen qe ti kalojne pushimet te bashku duke krijaur raporte edhe me te ngushta e duke u pelqyer nga pubiku, sigurisht nga stresi i asaj loje ishte me se i nevojshem edhe nje pushim i tille me dashurine.

Çifti i vetëm i krijuar brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Gresa dhe Andi tash e sa kohë nuk janë shfaqur së bashku.

Dyshimet për ndarjen e tyre i ka shuar Gresa.

Ajo në një intervistë ka thënë se është takuar me familjen e Andit dhe të njejtën pritet ta bëjë edhe Andi me familjen e saj.

Planet e të ardhmes për Gresën janë modelingu në New York, ndaj kjo do t’i lidhë akoma më shumë sepse familja e Andit jeton atje.

E pyetur nëse janë gati për hapa më të mëdhenj në lidhje, Gresa tregoi se po e lënë “të rrjedhë”, duke shijuar momentin, pa biseduar ende për të ardhmen e tyre.

E deklarata te tilla ata paten dhene edhe sa ishin pjese e shtepise ku edhe pse ishin bashke nuk e pranonin se ishin ne lidhje./Insajderi/

Nga rubrika