Web Analytics

Azemi ka vendosur ti ‘çmend’ vajzat, të gjitha sytë nga ai!

Azemi është ish banori i “BBVK”, i cili e bëri për vete një pjesë të mirë të publikut të gjerë.

Azemi, qëndroj mjaftë breda shtëpisë dhe ja doli që ta tregoj karakterin e tij, por nuk e preku finalen e madhe.

Pas daljes nga shou, djaloshi kosovar nga Diaspora, ishte prezent në shumë media me intervista, ku ka folur gjerë e gjatë për jetën e tij.

Azemi, së fundi ka ardh me një set të ri fotografish, për ti kthyer kah vetja sytë e vajzave./Kosovarja/

Shiko fotot:

Nga rubrika