Web Analytics

Çfarë ka ndodhur kështu me fytyrën e Albatrit Muçiqit, shfaqet i transformuar në pamje

Botuar nga: InfoKosova

Këngëtari Albatrit Muçiqi si shumë këngëtar të tjerë është mjaftë i angazhuar në fushën e muzikës.

Ai, gjithashtu si gjithmonë i ka qëndruar mjaftë pranë familjes, prindërve dhe të shoqes e fëmijëve, duke ndarë kohë të vlefshme për ta.

Është e dukshme se kur Albatriti është pranë bashkëshortes, duket mjaftë i lumtur.

E, së fundi, këngëtari po shfaqet edhe shumë më ndryshe, si i transformuar./Kosovarja/

Shiko fotot:

Të FUNDIT