Web Analytics

Do të befasoheni, këto janë motot e katër finalistëve

“Big Brother Vip Albania” është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët transmetojnë shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin.

Ai është një show televiziv që zhvillohet tërësisht brenda kufijve të një shtëpie, krijuar posaçërisht për personat e famshëm që bëhen pjesë të këtij programi, duke u cilësuar me titullin banorë.

Nga publiku jane zgjedhur kater finalist Luizi, Efi, Kristi dhe Dea qe do te perballen te shtunen me 6 maj ne finalen e madhe se cili do te jete fituesi i lojes, edhe pse pretendenti kryesor per fitore eshte Luizi.

Ndërkohë, 4 finalistët janë pyetur se cila është motoja e tyre. Kristi Nuk kam, Efi Çdo gjë ndodh për një arsye, Luizi Nuk ke parë gjë ende, Dea Mishel Dua ta jetoj jetën sikur të ishte dita e fundit.

Nga rubrika