Web Analytics

Donaldi me Borën, Romeo me Elvanën…

Seriali “Love Bugs” do të vijë së shpejti në Shqipëri i shqipëruar dhe i përshtatur me emrin “Tenxherja Kapakun”.

Në Itali ky serial ka filluar në vitin 2004 dhe ka si protagonistë aktorët Fabio de Luigi, Michelle Hunziker, Giorgina Surina, etj. Po në Shqipëri e dini se kush do të jenë protagonistët?!

Kryefjala.com ka mësuar se aktorë do të jenë artistja Elvana Gjata dhe Romeo Veshaj.

Elvana duket se do të xhirojë paralelisht si për serinë e dytë të filmit “Dy gisht mjaltë” ashtu edhe për “Tenxherja Kapakun”.

Mesa duket ylli i popit po i përkushtohet gjithnjë e më shumë vitet e fundit aktrimit, pasi dhe studimet e saj i ka përfunduar për regjisurë.

Nga rubrika