Web Analytics

E konfirmuar ! Një banor i ri do t’i bashkohet shtëpisë së BBVK (EMRI)

Pas Domenikut, një tjetër banor pritet t’i bashkohet shtëpisë së BBVK.

Një ndër emrat që po qarkullon nëpër media është Emine Toska.

Emine Toska njihet si një këngëtare dhe aktore mjaftë e njohur në Kosovë , ajo gjithashtu ishte edhe ish bashkëshortja e Afrim Muqiqit.

Se si do të përshtatet ajo mbrenda në shtëpi , kjo mbetet të shihet./VEQSHQIP/

Shiko foton:

Nga rubrika