Web Analytics

E përbashkëta e Kiara Titos dhe Sarah Berishës, e gjeni dot cila është?

Të gjitha vajzat janë të prirura pas modës e markave më të mira.

E sigurisht që ku tjetër veç këtyre do përplaseshin edhe Sarah me Kiarën.

Kiara pas daljes nga BB VIP mban kudo me vete një cantë Jacquemus në ngjyrë kafe, madje edhe në koncert ka dalë me të.

Por duket se të njëjtën cantë ka edhe Sarah Berisha.

Sarah një vajzë e apasionuar pas modës e cila e shpreh shpeshherë në Instagram e jo vetëm.

Nga rubrika