Web Analytics

E vërejtët që familja e Kiares nuk ishte në festën e organizuar për bebin, zbulohet aryseja

Në festën e organizuar nga moderatorja Kiara Tito dhe partneri i saj Luiz Ejlli për princeshën e tyre që ende nuk ka lindur.

Kjo festë e organizuar nga çifti më në zë i momentit ishte fantastik dhe i adhuruar nga të gjithë, duke filluar nga të ftuarit dhe duke përfunduar me publikun që panë skenat magjike përmes rrjeteve sociale.

Kjo parti është pëlqyer shumë dhe është komentuar pa fund. Por është vënë re diçka shumë e rëndësishme.

Bëhet fjalë për mungesën e familjeve të çiftit.

Tashmë dihet se pse familjarët e zemrës të Luizit nuk mund të ishin prezentë si dhe arsyeja pse edhe këtë herë mungonin njerëzit e Kiarës përveç tezes dhe shoqëria që ishin të pranishëm.

Familja e Kiarës e kishte të pamundur që ata të vinin për shkak të angazhimeve që kishin në Itali dhe punëve që bëjnë.

Përveç Kiares, Luizi ishte ai që ishte pak i mërzitur sepse nuk kishte të dyja familjet nga të dyja palët. Por gjithçka shkoi mirë.

Nga rubrika