Web Analytics
E hënë, 27 Maj, 2024
13.4 C
Pristina

‘Elhamdulilah’, Don Xhoni sjell pamje të shtëpisë dhe veturave super luksoze

Reperi i njohur kosovar, Don Xhoni, ka shpërndarë sot një mesazh të ndjenjës së përsosur, falënderim ndaj Zotit për të gjitha dhuratat që i ka dhënë.

Në këtë postim të veçantë, ai ndan pamje të shtëpisë së tij dhe disa prej veturave luksoze, duke shfaqur pasurinë e tij dhe duke shprehur mirënjohjen për të gjitha bekimet e tij.

Me fjalen “Elhamdulilah”  shprehje e njohur e falënderimit në botën islame ai ka falenderuar Zotin per te gjitha qe i ka dhene.

Don Xhoni ndan këto pamje të mrekullueshme për të treguar se me punë të vazhdueshme dhe ndihmën e Zotit, ka arritur të fitojë këto pasuri dhe të përjetojë një jetë të mrekullueshme.

Ky shfaqje e pasurisë së tij është edhe një dëshmi e punës së palodhshme që ai ka bërë për të arritur suksesin, ndërsa falënderimi për Zotin për të gjitha këto bekime bënë që momenti të ketë edhe një domethënie të thellë për të.

Shiko foton:

Të fundit