Web Analytics

I dashuri ndëshkon Santianen pas afërsis së saj me Bucin

Botuar nga: InfoKosova

Afërsia në mes të Santianës dhe Bucit ishte tema kryesore në këtë ”Prime”.

E fejuara e Bucit hyri brenda në shtëpi ku udhëzoi këtë të fundit që të distancohet nga Santiana dhe ta ndryshoj lojën e tij.

Por, hapësira për tu shprehur i është dhënë edhe të dashurit të Santianës i cili fillimisht kishte thënë se do i dërgonte një letër asaj, por më pas ndryshoj mendje.

Moderatori Alaudin Hamiti tha se edhe heshtja e tij mund të merret si përgjigje.

 

Të FUNDIT