Web Analytics

I kërkohet të telefonojë Keisin live në emision, ja ç’bën Kristi?

Ditën e sotme Krist Aliaj ishte i ftuar në rubrikën “Dielli apo Hëna” tek “E Diell” dhe ka zbuluar shumë të reja rreth jetës së tij pas “BBV2”, marrëdhëniet me ish-banorët etj.

Në një lojë të rubrikës teksa është pyetur nëse ka komunikuar me Keisi Medinin pas daljes nga “BBV2”, Kristi e ka mohuar e për këtë i është kërkuar të telefononte Keisin live në emision për ta ftuar për kafe, por ai nuk ka pranuar dhe ka pirë një shots si dënim.

Gjatë një loje, ku Kristi duhet të fitonte pikë duhet të bënte një deklaratë se opinionistja e “BBV2” Zhaklin Lekatari reagonte në mbrojtje të tij për shkak se i ka mbetur fiksim puthja me të.

Duke i kërkuar falje paraprakisht dhe duke cituar se i duhet pikë për lojën, Kristi e ka pranuar këtë.

Shiko videon:

Nga rubrika