Web Analytics

I’a mori vëmendjen Edona James, Blero i reagon ashpër Alaudinit

Teksa Aludin Hamiti fokusohet tek Edona James, ky fakt nuk i pëlqeu Bleros.

Këngëtari i drejtohet ashpër moderatorit “A është kjo Edona James show, sepse vetëm me ketë që dy orë po konsultoni situata”.

Hamiti shprehet “Blero kjo është Big Brother show, ku për secilin do të fokusohemi, dhe do i trajtojmë të barabartë”.

Historia qe ka treguar Edona për këto ditë gjatë qëndrimit të saj, ka rrëmbyer zëmrat e ndjekësve./Kosovarja/

Nga rubrika