Web Analytics

Ilnisa tregohet ‘zemërgjërë’ i lë për një natë partnerin Eglës: ‘Sonte fli me Meritonin”

Botuar nga: InfoKosova

Gazetarja Ilnisa Agolli dhe parukjeri Gazmend Ukjashi së fundmi kanë injoruar hapur aktoren Egla Ceno, duke e quajtur atë fëmijë të vogël.

Gazetarja i tha banores se sonte do flejë me Meritonin, sepse nuk ka as pelena dhe as qumësht për ta ushqyer dhe e qara e saj do ta lërë atë pa gjumë.

E prekur nga këto fjalë të Ilnisës, Egla i tha asaj se do ti fliste me një gojë tjetër, por janë në shtëpinë e “BBVIP” ku i shikojnë mijëra njerëz.

Ilnisa: Ti fli me Meritonin dhe unë po fle te ty

Egla: Jo unë do fle në mes. Po ma le një xhiro Meritonin të fle me të

Ilnisa: Po nuk kam pelena, as qumësht sepse do qash natën dhe do më lësh pa gjumë

Egla: Do qaj natën! Pse?

Gazi: Është fëmijë i keq?

Ilnisa: Vetëm qan natën, po nuk e din ti

Egla: Ai apo unë?

Ilnisa: Ti moj

Egla: Isha duke tu përgjigjur me gojën tjetër, por nuk kam një… (Gazi dhe Ilnisa qeshin më të madhe)

Të FUNDIT