Ja kujt ia mbështeti të pasmet Tayna

Reperja Tayna para këngës së re po publikon foto që po i realizon.

Ajo ka ardhur me dy të tilla dhe duket shumë seksi me pamjen unike që e karakterizon.

Në njërën nga fotot, reperja me të pasme ishte mbështetur te vetura e saj BMW dhe dukej superseksi.

“Unë duke e parë të ardhmen time” janë fjalët e saj në foto.