Web Analytics

Jo vetëm shokë, a e dini se çfarë e ka Ardi – Mirdonin?

Ardi Gashi dhe Mirdon Pacolli morën vëmendje të madhe me pjesëmarren në BBVK.

Ata u pëlqyen për humorin dhe pozitivitetin që përcollën derisa u eleminuan në gjysmëfinale.

Por përpos që janë shokë a e dini se cfarë e ka Ardi, Mirdoninin?

Në Instagramin e tij Mirdoni ka treguar se është menaxher i Ardit./InfoKosova/

Shiko foton:

Nga rubrika