Web Analytics

‘Ka dashtë me pas autoritetin’, Linda tregon raportin që e ka me vëllaun

Banoret e Big Brother VIP Kosova, Linda dhe Vesa kanë biseduar edhe për familjarët e tyre, përkatësisht vëllezërit.

Ato diskutuan se çfarë marrëdhënie kanë me ta dhe se si i kanë kaluar kohët e fëmijërisë bashkë.

Ato shfaqen edhe dashurinë e madhe që kanë për vëllezërit e tyre.

Ndersa Linda tregoi se vellau i saj edhe pse me i vogel ka dashur te kete autoritetin duke i treguar asaj se me ke te dal e cfare te vesh.

Por, sipas Lindes kjo ishte vetem kur ishin me te vegjel pasi tani ka raporte shume te mira me te.

Shiko videon:

Nga rubrika