Web Analytics

Kajtazi: Kosova bashkë me Korenë, Rusinë e Iranin sot është nën sanksione të ShBA-së

Gazetari Vehbi Kajtazi në Rubikon në Klan Kosova ka thënë se situata në veri është shumë më e keqe nga ajo që është parë deri më sot.

Tutje Kajtazi ka thënë se Kosova bashkë me Korenë, Rusinë e Iranin sot është nën sanksione të SHBA-së.

“Situata në veri në aspektin e sigurisë mirë po menaxhohet, por sa kemi ne shtet sot në veriun e Kosovës, kushdo që mendon se ne po e kontrollojmë atë zonë me pranin e njësive speciale atëherë e ka gabim.

Neve nga gjithë KFOR-i na janë marr kompetencat në veri, dhe policia jonë ka mbet pa autoritet në atë pjesë.

Vendimet e krisuna sjellin kësi pasoja, Republika e Kosovës është nën sanksione të Amerikës dhe kjo nuk ka ndodhur asnjëherë”.

Ai ka potencuar se të gjitha kompetencat në veri i ka marr KFOR-i.

Nga rubrika