Web Analytics

Kërkojnë të rrihen në rrugë në stilin kung-fu, por bëhen “horë” në internet (Video)

Dueli i tyre i turpshëm u xhirua nga një person tjetër dhe sigurisht nga mënyra se si ata rrihen ka bërë që këta dy persona të bëhen gazi i botës.

Filmimi tregon një burrë me një bluzë të bardhë me një makinë të ndalur në mes të rrugës dhe fillon t’a sulmojë një person tjetër.

Ata shkëmbejnë goditje të paefektshme dhe goditje të cobëta.

Kjo video është bër hit në internet dhe është komentuar në mënyra mjaft qesharake nga komentuesit.

Për më shumë shikojeni këtë video:

Nga rubrika