Web Analytics

Këta janë banorët që shkojnë në nominim për të shtunën

Botuar nga: InfoKosova

‘Prime-n’ e djeshëm janë përzgjedhur 6 banorë të cilët shkojnë në nominim për në spektaklin e rradhës.

Liami, Roza, Heidi, Françeska, Erjola dhe Romeo janë banorët që shkojnë në televotim për të shtunën me pyetjen: “Kë doni të shpëtoni?”.

Çdo banor u thirr nga moderatori Ledion Liço në dhomën e rrëfimit teksa dhanë dy emra dhe dy arsye për banorët e zgjedhur që donin të çonin në televotim.

Mbetet te shihet te shtunen se cili nga ta do te eleminohet.

Të FUNDIT