Web Analytics

Këtë Ramazan asnjë nga banorët e BBVA nuk është agjerues, Rikja habit me arsyen

Botuar nga: InfoKosova

Përkundër se në edicionet e kaluara të Big Brother VIP Albania, që kishte banorë që agjëronin muajin e Ramazanit, këtë vit banorët e edicionit të tretë, asnjë nuk po mbajnë agjërim.

Ishte Rikja e cila ia uroi nënës së saj muajin e Ramazanit.

Por që e pyetur nga Ledioni se a është agjëruar ndonjë nga banorët, Rikja tha jo asnjë.

“Këtu flasim fjalë të këqija dhe kjo e prishë agjërimin, andaj nuk po mundemi”, tha Rikja.

Të FUNDIT