Web Analytics

Kiara me duart e veta ia ‘dërzon’ Jurgenes-Luizin?

Tash e sa dite po komentohet lidhja mes Luizit- Kiares dhe Jugenes.

Kjo e fundit është vajza e cila i menaxhoj Luizit instagramin ‘ me mish e me shpirt’ derisa doli nga Big Brother, por që u ndalua nga Kiara duke hapur një të ri, shkruan InfoKosova.

Pas daljes nga Big Brother, Luizi ka deklaruar se me Jurgenen ka qenë vetëm shok, derisa kjo e fundit duke beri një postim mjafte të fort, ka pranuar se kanë qenë në lidhje bashk me Luizin para se te hyn te në Big.

Një foto e cila po bënë gjiron në rrjetë është ardhja e Jurgenes bashk me Luizin në Gjakovë dhe mungesa e Kiares./InfoKosova/

Shiko fotot:

Nga rubrika