Web Analytics

Kohë pas doli nga Big-u, Azemi i rikthehet dashurisë së vjetër!

Botuar nga: InfoKosova

Azemi njëri ndër banorët më të komentuara para dhe pas daljes nga Big Brother.

Ai gjatë kohës kur ishte banorë, tregoj në një bisedë, se modelimi ishte një pikë shumë e mirë e karrierës së tij, e të cilën do ta vazhdonte pasi të dilte nga shtëpia.

E, më një postim në Instagram Azemi na tregoj se iu rrikthey dashurisë së vjetër, modelimit, punë të cilën e bënë me shumë qejf siç u shpreh vet ai.

A po ju pëlqen?

Shiko foton:

Të FUNDIT