Web Analytics

Luizi tregon pozicionin më të vështirë në seks

Luizi ka ulur armët dhe ka filluar të bëjë batuta me 3 finalistët e tjerë në shtëpi, teksa presin shpalljen e fituesit.

Së fundmi Luizi ka treguar me batutë pozicionin më të vështirë në seks.

Sipas tij, këtë pyetje ia kishte bërë një shok dhe përgjigja e Luizit ishte epike.

“Më pyet një shok kush është pozicioni më i vështirë në seks. E dini ca i thash? Pozicioni më i vështirë në seks është kur ti je poshtë dhe s’ke njeri sipër ore ”  tha Luizi.

Nga rubrika