Web Analytics

Martesa sonte e Kiarës me Luizin e jashtëligjshme dhe e pavleshme. Thjesht propagandë e Erion Veliajt

Erion Veliajt duket se nuk i mjaftoi gjithë vëmendja e fushatës që ka bërë gjithë këto kohë por ka nevojë dhe për vëmendjen e fansave të Luizit dhe Kiarës.

Sot ai do të kurorëzojë në martesë çiftin e cila në bazë të ligjeve të shtetit shqiptar është e jashtëligjshme dhe e pavlefshme.

Siç thuhet qartë në ligj “përpara lidhjes së martesës nënpunësi i gjendjes civile bën shpalljen e saj duke e afishuar në vende të caktuara nga bashkia aktin, ku tregohet identiteti, profesioni, vendbanimi dhe vendqendrimi i bashkëshorteve të ardhshem si dhe vendi ku do të lidhet martesa”…

Cituam vetëm një nga nenet e kodit të familjes për të kuptuar që fillimisht për të bërë një martesë duhet bërë fillimisht shpallja e saj nga vetë personat ose me prokurë nga persona të tjetrë.

Ajo që mund të themi tjetër është se duket qartazi që martesa e Luizit dhe Kiarës është më tepër një “show off” se sa një martesë e mirfilltë nga ato që jemi mësuar të shohim në jetën reale.

Shiko foton:

Nga rubrika