Web Analytics

Në shtator bën 40 vjeç, Emina Cunmulaj zbulon se si i ruan format mahnitëse trupore

Modelja Emina Cunmulaj, në një lidhje live me “Top Arena” në përfundim të “Muza Competition”, tregoi si ruan linjat trupore.

E pyetur nga Rike Rike cili është sekreti që është kaq në formë, modelja ia atribuoi geneve që trashëgon.

”Në shtator mbush 40, pas lindjes së 3 fëmijë, pak me vështirësi, por geni është gen. Kujdesem, por i dua edhe gjërat tradicionale. Unë mburrem që jam shqiptare, që kemi tradita kaq të bukura dhe mund t’i trashëgoj te fëmijët e mi”.

Duke folur për ushqimin, Cunmulaj zbuloi ushqimin e preferuar të bashkëshortit të saj.

”Sallata e lakrave, e bën shpejt dhe e konsumon shpejt”, tha ajo me humor.

Nga rubrika