Web Analytics

Protagonist në videoklipin e saj të ri, Shpati tregon sa e ka paguar Nita

E keni vënë re Shaptin tek klipi i ri “Dy Gota” i Nita Latifit?

Nëse jo, atherë po iu themi që Kërleshi është protagonist në videon e këngës së ish-banores së “BBV”.

Mirëpo kuriozë jemi, sa e ka paguar Nita, Shaptin për të qenë protagonist në këngën e saj?

Kësaj pyetje i ka dhënë përgjigje vetë ish-banori i “BBV”, duke u shprehur se ka marrë pjesë vetëm për respekt të Latifit dhe se ka refuzuar të paguhet.

Kujtojmë që në “BBV” Nita pranoi se dikur ka qenë në një marrëdhënie romantike me Shaptin, e cila nuk kishte zgjatur shumë.

Pas daljes së saj nga shtëpia ajo u kap mat me Kërleshin në një lokal, por si duket qenkan takuar për të diskutuar mbi projektin e përbashkët.

Nga rubrika