Web Analytics

Tag: Adelina Berisha

Pas shumë kohe rikthehet Adelina Berisha dhe merret me Edona James

Adelina Berishen e kemi gjet në skenën tonë muzikore qysh kur ajo ishte ende fëmijë dhe nuk ndalej së...