Web Analytics

Tag: Anila Kalleshi

“Bobo ç’më dëgjuan veshët”, plas sherri publik mes kolegeve Diolës dhe Aniles

Diola Dosti është i rikthyer sërish zhurmës së mediave dhe kësaj radhe për shkak të një sherri virtual me...