Web Analytics

Tag: Biona Muqiqi

Vajza e Nysret Muqiqit mahnit me foton e fundit, kaq atraktive duket

Biona, vajza e këngëtarëve të njohur Nusret dhe Merita Muqiqi, ka shtuar një kapitull të ri në njohurinë e...

Vajza e Nysretit mezi i hap sytë nga grimi i tepërt

Biona Muqiqi është e njohur në publik si vajza e Nystret Muqiqit. Ajo është shumë aktive në rrjete sociale me...