Web Analytics

Tag: Redola Marevci

Vajza e Sahide Mustafes qenka bërë kaq bukuroshe dhe zonjë

Këngëtaret Safetja dhe Sahidja janë të njohura në publik me emrin Motrat Mustafa ku kanë krijuar një audiencë besnike...