Web Analytics
E martë, 28 Maj, 2024
16.9 C
Pristina

Tag: Rrahman Jasharaj

Jasharaj: Jemi kundër testimit me shkrim për mësimdhënësit

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Rrahman Jasharaj ka thënë se SBASHK-u ka kundërshtuar arsyeshëm,...