Web Analytics

Tag: Tan Brahimi.

“Ti je Benet Beci im”, Tan Brahimi dhe Eduart Grishaj ironizojnë Luizin

Disa ditë më parë, Luiz Ejlli në një rrëfim të ndjerë për jetën e tij, deklaroi se Benet Beci...