Web Analytics

Të kapur për dore, Butrint Imeri shijon detin me një vajzë misterioze

Butrint Imeri ka qenë gjithmonë diskret sa i përket jetës private dhe sidomos romancave të tij.

Javë më parë ai ngacmoi ndjekësit me disa postime me një vajzë, e cila doli të ishte protagoniste në videoklipin e tij.

Ndërsa së fundmi ai ka ngacmuar sërish.

Butrinti ka nisur pushimet dhe nga aty ka publikuar disa pamje, të cilat po ashtu nxitën dyshimet e fansave.

Vëmendje mori një video ku ai shihet i kapur përdore me një vajzë teksa shijojnë detin dhe diellin.

Se kush është vajza dhe cili është raporti mes tyre nuk dihet, pasi këngëtari e ka mbajtur identitetin e saj.

Shiko videon:

Nga rubrika