Web Analytics
E martë, 28 Maj, 2024
16.9 C
Pristina

Test për shikimin/ A mund t’i dalloni të gjitha pikat e kuqe? [FOTO]

Nëse keni patur gjithmonë dyshime nëse jeni daltonikë apo jo, ky është testi për ju.

Rrengu i testit sfidon përdoruesit me “sy-shqiponjë” se sa të aftë janë ata për të dalluar ngjyrën e kuqe.

I krijuar nga “Playbuzz”, loja ju detyron që të gjeni pikat e kuqe që janë të ngjashme me pikat e tjera ngjyrë rozë të ndezur dhe portokalli, ku disa do ju lënë të habitur.

Shiko Foton:

Të fundit