Web Analytics

U largua nga BBVA pas debatit me të, Meritoni dhe Fationi në një film? Çfarë zbuloi ish-banori?

Fation Kuqari ka qenë i ftuar  në “Top Arena”, ku është vendosur përballë pyetjeve të Eriola Docit.

Mes shumë pyetjesh, Eriola e ka ‘ngacmuar’ Fationin edhe për debatin me Meritonin, debat i cili solli vendimin e Fationit për të lënë lojën e BBV3 dhe ndodhi pas përplasjes mes Rikes dhe Meritonit, ku ky i fundit hoqi rripin e pantallonave para ish banores.

Eriola e ka pyetur Fationin nëse është e vërtetë që do të luajë në një film aksionin me Meritonin, si për të kuptuar më shumë rreth raportit të tyre ose për të dhënë ‘sinjale’ në publik se një projekt i tillë ndoshta po diskutohet.

Eriola: Thuhet lart e poshtë që ti e Meriton Mjekiqi do bëni një film aksion, sa e vërtetë është kjo?

Fationi: Nga ti po e dëgjoj, kështu që nuk di të ketë ndonjë gjë të vërtetë këtu.

Eriola: Si i ke marrëdhëniet me të? Ke kontakt, raport apo fare?

Fationi: Jo me Meritonin, po me disa nga pjestarët ku kemi qenë te shtëpia, nuk është se kam ndonjë kontakt.

Eriola: Pse vjen kjo apo jo arsye specifike?

Fationi: Jo arsye specifike, çfarëdo lloj gjëje me këdo i kam lënë.

Eriola: Nëse do të vinte propozimi, do e bëje një film aksion me Meritonin, se ai e ka folur gjatë qëndrimit të tij në shtëpi.

Fationi: Nuk kam asgjë me Meritonin, përkundrazi. Jo me Meritonin, po me këdo që bëhet fjalë për një film dinjitoz dhe të mirë.

Nga rubrika