Web Analytics

A e keni vërejtur? Pse Blerta Surroi nuk e heq nga koka këtë kapele?

Blera Surroi, një nga artistet më të njohura në vend, ka një stil të veçantë në paraqitjet e saj publike.

Pavarësisht ngjarjeve dhe rasteve, ajo paraqitet gjithmonë me një kapele të caktuar në kokë, duke e bërë këtë element të përsëritet vazhdimisht në fotografitë e saj.

Stili unik i Blertës, i shoqëruar gjithmonë me kapele, është një detaj që shpesh komentohet pozitivisht nga publiku dhe fansat e saj.

Shiko foton:

Nga rubrika