Web Analytics

Adriana Matoshi me vjen një postim prekës

Botuar nga: InfoKosova

Aktorja dhe deputetja e Kuvendit të Kosovës, Adriana Matoshi është një emër mjaft i komentuar.

Ajo krahas angazhimeve të tjera është mjaft aktive edhe në rrjetet sociale ku përveç imazheve herë pas here bën edhe postime që ngjallin kureshtjen.

Njëjtë ka vepruar edhe së fundmi duke shkruar një postimi në të cilin ka habitur ndjekësit, megjithatë Adriana u kujdes që të theksonte se asgjë nuk është personale.

“Vjen një kohë kur njerëzit të lënë, mund të të lërë shoqëria, mund të të lërë familja, ndodhë!

Ata për të cilët kurrë nuk e ke menduar, largohen.

Mos u dëshpëro! Zoti po të tregon që të gjithë kanë shkuar, jemi vetëm unë e ti.

Hajde këtu.

Asgjë personale”, ka shkruar aktorja.

Të FUNDIT