Web Analytics

Aktorja Gresa Pallaska bën ndryshimin e papritur në pamje

Aktorja e teatrit, filmit dhe televizionit, është mjaftë prezente kudo.

Gresa Pallaska nuk ka bërë asnjëherë pauzë, duke qenë gjithmonë tejet e angazhuar me projekte të ndryshme.

Gresa, nga publiku i gjerë e njohur si “Rabija” e “Çka ka shpija”, së fundi ka ndryshuar stilin e flokëve.

Gresa po duket plotësisht ndryshe në këtë paraqitje dhe me këtë stil./Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika