Web Analytics

Besoni ose jo, kjo është Leonora Jakupi

Filterat e rrjeteve sociale, po i transformojnë fytyrat.

Ndonëse e kanë këtë efekt, të shumtë janë personat që i përdorin këta filtera transformues, shkruan “Kosovarja”.

Njejtë vepron edhe këngëtarja e mirënjohur Leonora Jakupi, e cila shpesh i përdor filterat që ofrojnë rrjete sociale si Instagram, apo Snapchat.

Edhe në këtë foto, Leonora e ka përdorur një të tillë dhe duket e transformuar komplet.

Shiko fotot:

Nga rubrika