Web Analytics

Blerando priste që po rikthehet Alba ne BBVK, Meti habit me informacionin që jep për të

Teksa Shqipja bisedonte me Metin, ajo i tha se kur hyri ai, Blerando mendoi se është Alba.

Që të dy qeshën pas kësaj.

Ndërsa Meti i tha se Alba ka ikur në Australi, dhe se është martuar.

Menjehere i ka reaguar Vellai i Madh duke i thene te kete kujdes me mikrofonin por ai menjehere tha se eshte informacion i pasakte.

Shiko videon:

Nga rubrika